Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënon dërgimin e armëve në Ukrainë nga qeveria greke

2022-06-09

Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënon dërgimin e armëve në Ukrainë nga qeveria greke
Jorgo Marinos, anëtar i KQ të KKE dhe deputet, duke ndërhyrë në ...
Aleksandrupoli porti i popujve! As bazë ushtarake, as shënjestër e imperialistëve!

2022-05-31

Aleksandrupoli porti i popujve! As bazë ushtarake, as shënjestër e imperialistëve!
Organizatat e Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE) në universitetet ...
Partia Komuniste e Greqisë (KKE): Politika "flamurmbajtësit" të planeve të SHBA-NATO paraqet rreziqe të mëdha

2022-05-31

Partia Komuniste e Greqisë (KKE): Politika "flamurmbajtësit" të planeve të SHBA-NATO paraqet rreziqe të mëdha
Pushtim i dy anijeve - tanker të mëdha me flamur grek, që ...
Tubim i madh në Ministrinë e Mbrojtjes kundër pjesëmarrjes së Greqisë në luftën imperialiste

2022-05-23

Tubim i madh në Ministrinë e Mbrojtjes kundër pjesëmarrjes së Greqisë në luftën imperialiste
Një tubim i madh është organizuar pasditen e së dielës, 22/5/2022 ...

» Shiko të gjitha lajmet...

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue