Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

KNE forca e parë në universitete për të tretin vit radhazi!

2024-05-20

KNE forca e parë në universitete për të tretin vit radhazi!
Në bazë të rezultateve të përmbledhura në 95% në nivel kombëtar, ...
Mijëra punëtorë kërkuan Marrëveshje Kolektive me rritje pagash

2024-04-29

Mijëra punëtorë kërkuan Marrëveshje Kolektive me rritje pagash
Të mërkurën më 17/4, mijëra punëtorë grevistë nga dhjetëra ...
Për 75 vjetorin e themelimit të NATO-s

2024-04-03

Për 75 vjetorin e themelimit të NATO-s
1. Më dt. ...
Lartë flamurin e socializmit - komunizmit, flamurin e kuq të Leninit

2024-03-21

Lartë flamurin e socializmit - komunizmit, flamurin e kuq të Leninit
Me intensitet vazhdon veprimtaria politike, sindikaliste, ...

» Shiko të gjitha lajmet...

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue

Kongresi i 19-të i KKE

ALEANCË POPULLORE - POPULLI NË PUSHTET

SOCIALIZMI I NEVOJSHËM DHE BASHKËKOHOR

11-14 PRILL 2013

Kongresi i 18-të i KKE

Athinë 18 – 22 Shkurt 2009

Dokumenta

PËR REZULTATET E ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE TË 21 MAJIT 2023

2023-05-29

PËR REZULTATET E ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE TË 21 MAJIT 2023
1. Komiteti Qendror përshëndet mijërat e anëtarëve të Partisë dhe të Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), simpatizantët, bashkëpunëtorët, votuesit, që kontribuuan në betejën elektorale të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE). ...
VENDIM I KOMITETIT QENDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR LUFTËN IMPERIALISTE NË UKRAINË

2022-03-17

VENDIM I KOMITETIT QENDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR LUFTËN IMPERIALISTE NË UKRAINË
1. Partia Komuniste e Greqisë (KKE), që në momentet e para, dënoi pushtimin rus të Ukrainës dhe shprehu solidaritetin e saj me popullin e Ukrainës. ...
Për 150-Vjetorin e ditëlindjes së V.I. Leninit

2020-04-24

Për 150-Vjetorin e ditëlindjes së V.I. Leninit
“Dhe nga e ardhmja, duke vështruar ditët e prangave, fillimisht do të shohësh imazhin e Leninit. Që pas skllavërisë së kaq mijëra viteve Hapi rrugën drejt për në majën e komunës”. (V. ...
100-VJETORI I INTERNACIONALES KOMUNISTE

2019-03-14

100-VJETORI I INTERNACIONALES KOMUNISTE
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) përkujton dhe nderon 100-vjetorin e themelimit të Internacionales Komuniste (2 - 6 mars, 1919). ...
KONGRESI I RINISË KOMUNISTE TË GREQISË (KNE): Propozimi politik i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) të bëhet pishtar shprese për shumicën e rinisë

2019-02-20

KONGRESI I RINISË KOMUNISTE TË GREQISË (KNE): Propozimi politik i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) të bëhet pishtar shprese për shumicën e rinisë
Në data 15 deri në 17 shkurt 2019, përmes frymës optimiste militante dhe klimës së debatit thelbësor u realizuan punimet e Kongresit të 12-të të rinisë së Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE). ...
SHPALLJE E KOMITETIT QENDROR PËR 100-VJETORIN E PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2018-03-12

SHPALLJE E KOMITETIT QENDROR PËR 100-VJETORIN E PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
«Partia Komuniste e Greqisë (KKE) vjen nga shumë larg dhe shkon shumë më larg, sepse çështja e proletariat, komunizmi, është gjeja më njerëzore gjithëpërfshirëse, më e thella, më e gjera». (Nga Programi i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) )
SHPALLJE E KOMITETIT QËNDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR 100-VJETORIN E REVOLUCIONIT TË MADH SOCIALIST TË TETORIT

2017-07-06

SHPALLJE E KOMITETIT QËNDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR 100-VJETORIN E REVOLUCIONIT TË MADH SOCIALIST TË TETORIT
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) nderon 100-vjetorin e Revolucionit të Madh Socialist të Tetorit. ...
VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2017-06-02

VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
Nga 30 Marsi deri më 2 Prill 2017, u mbajt Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në selinë e Komitetit Qendror të Partisë. ...

2017-02-21

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë

2016-12-13

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në takimin e tij, vendosi që Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) të mbahet gjatë periudhës 30 Mars deri më 2 Prill, 2017, me temat e mëposhtme: 1. ...